Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fredrik Vannestål ny vd på Strateg

Publicerad: 2 september 2013, 12:47

Efter 14 år som vd lämnar Per Andersson Banck över till kollegan Fredrik Vannestål, också han projektledare och delägare i företaget.


Ämnen i artikeln:

Strateg

I samband med vd-bytet blir Per Andersson Banck styrelseordförande och han kommer nu att kunna lägga mer tid på sin roll som projektledare för flera av Strategs kunder. Även Fredrik Vannestål kommer att fortsätta vara projektledare vid sidan av sin roll som vd.

Fredrik Vannestål kom till Strateg år 2004. Med sig hade han erfarenheter inom Ikea och som egen konsult inom marknadsanalyser. Han brinner för affärsutveckling och med honom som vd kommer Örebrobyrån ytterligare att utveckla sitt erbjudande. Strateg satsar på att bli marknadsledande inom integrerad kommunikation.

– Vi har beslutat att satsa på PR som ett nytt affärsområde och vi är i full fart med att utveckla den tjänsten, förklarar han. Vi kommer också att satsa ännu mer på digitala lösningar och sociala medier. Den spännande utvecklingen inom kommunikation via mobilen och andra nya kanaler fortsätter och vi är rustade för att vara med.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Strateg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.