Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Friends Agenda startar produktionsbolag

Publicerad: 12 Mars 2015, 08:34

Reklamfilmsregissören Anders Rune.

Tillsammans med regissören Anders Rune startar Friends Agenda produktionsbolaget Agenda Film. Bolaget kommer producera allt från företagsfilm och branded content till reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

Friends Agenda

Agenda Film kommer drivas som ett fristående produktionsbolag och arbeta både med Friends Agenda och med andra kunder som beställare. I spetsen syns reklamfilmsregissören Anders Rune.

– Vi tror på rörligt. Vi har sedan länge jobbat med filmproduktion. Men vi behövde en kraft utifrån för att ta det till nästa steg. Därför är vi glada att en så meriterad och visionär regissör och producent vill driva det här bolaget, säger Sara Morge, vd för Friends Agenda, i ett pressmeddelande.

Anders Rune har tidigare arbetat med uppdrag från bland andra Volkswagen, Nordea, Statoil,  och IKEA. Just nu är han aktuell med filmen "Aerobics A Love Story".

Då andelen rörligt innehåll i det mobila nätet ökar vill Agenda Film kunna erbjuda ett helhetsgrepp på varumärkesupplevelsen inifrån och ut.

– Det här är ett större skifte än vad många inser. Hela vår syn på målgruppen förändras när varje mottagare är en potentiell sändare. Det ställer krav på helt nya produktionsbolag, sådana som klarar av att förena hög förståelse för förutsättningarna med hantverkskunnande och helhetssyn, säger Anders Rune i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Friends Agenda

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.