Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Friends julkampanj – dyra strumpor

Publicerad: 2 november 2011, 11:08

Antimobbningorganisationen Friends lanserar sin julkampanj Ensamma strumpan i dag. Målet är att sälja Sveriges dyraste par strumpor.


Ämnen i artikeln:

Friends

Under kampanjperioden skickar Friends ut en strumpa till 500 företag.  De kan sedan, om de vill, köpa den andra strumpan för 10 000 kronor.

– Vårt mål för kampanjen är att minst hundra företag köper den andra  strumpan. Då har vi sålt strumpor för en miljon kronor. Företagen får  inte bara Sveriges dyraste par strumpor, utan gör också en avgörande  insats för vårt arbete mot mobbning och utanförskap i skolorna, säger Andreas Drufva, chef för marknad  och kommunikation på Friends, i ett pressmeddelande.

Med strumpan följer ett kort med den inledande texten: ”Den här strumpan  är alldeles ensam. Den har ingen att vara med, ingen att prata med,  ingen att skratta med. Ett sorgligt öde den delar med tusentals barn som  mobbas i svenska skolor.”

Byrå: Lowe Brindfors.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Friends

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.