Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Friskis&Svettis uppmaning: Ta bort Blocketannonsen

Publicerad: 29 oktober 2014, 09:03

Coach och tränare i appen

I en kampanj för Friskis&Svettis uppmanas du som har lagt ut träningskläder och redskap på Blocket att ta bort annonsen och istället börja träna. Åkestam Holst är byrån bakom kampanjen.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstFriskis & Svettis

Har du lagt ut en annons på Blocket med träningskläder eller redskap? Då erbjuder Friskis&Svettis dig gratis träning på sajten hatarträning.se – om du väljer att ta bort annonsen.

–På Blocket säljer de som försökt komma igång med träning, men gett upp, sina nästan nya löpskor eller hantlarna som bara använts en gång, säger Peter Wigert, generalsekreterare på Friskis&Svettis, i ett pressmeddelande.

Kampanjen är tänkt att vara en motvikt till att många upplever träning som kravfullt istället för lustfullt.   Friskis&Svettis har även utvecklat en app med ett träningsprogram på fyra veckor för att hjälpa dig som hatar träning att komma igång.

–Vi vill att den som använder appen ska få komma igång utan träningshets. Många som börjar träna tar ofta i för hårt och lägger av innan de ens har kommit igång, fortsätter Peter Wigert.

I appen finns tre personliga tränare med olika karaktär som leder passen. Dessutom kan du bli peppad av en idrottspsykologisk rådgivare både innan och efter passen.

Arbetsgrupp Åkestam Holst:
Sara Clewemar, projektledare
Andreas Ekelund AD
Viktor Jacobsson, copy
Alex Picha, digital producent

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.