Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fritidsresor tappar marknadschefen

Publicerad: 31 juli 2012, 07:33

Niklas Zhovnartsuk byter jobb.

Foto: John Marin.

Fritidsresors marknadschef Niklas Zhovnartsuk har sagt upp sig. Han blir i stället marknadschef på Viking Line efter Per Jute, med start i september. – Man ska ju alltid gå hem från festen när det är som roligast. Nu är det som roligast på Fritidsresor, och det är intressent med nya utmaningar, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

FritidsresorViking Line

Niklas Zhovnartsuk kom till Friotidsresor från Ving för fem år sedan. Nu går han vidare till Viking Line där han efterträder Per Jute som marknadschef.

– Viking Line är inom en annan del av rese- och upplevelsebranschen och ett gammalt välvårdat varumärke med tradition, säger Niklas Zhovnartsuk.

Vad minns du bäst från tiden på Fritidsresor?
– Det var när vi introducerade pay offen ”Dagarna du minns” med Mads Mikkelsen. Det var otroligt stort i Fritidsresors historia och jag fick ståpäls.

Niklas Zhovnartsuk börjar på Viking Line i september. Det är inte klart med efterträdare till honom på Fritidsresor.  

Fritidsresor, som har Catt & Co som reklambyrå, köpte medieutrymme för 110 miljoner kronor brutto i Sverige 2011, enligt Sifo Reklammätningar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

FritidsresorViking Line

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.