Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fröjd skapar digital plattform för kräsen kund

Publicerad: 20 mars 2014, 14:10

Ariella Nisell.

Foto: Sveriges Arkitekter.

Intresseorganisationen Sveriges Arkitekter har valt webbyrån Fröjd för sin nya digitala plattform. Huvuduppdraget går ut på att göra om webbplatsen arkitekt.se


Ämnen i artikeln:

Fröjd

Sveriges Arkitekter har över 12 000 medlemmar, varav 2 600 studentmedlemmar.

Medlemmarna är alltifrån landskapsarkitekter till inredningsarkitekter.
–  Det är så klart lite av ett prestigeuppdrag att skapa en digital  plattform för en organisation med väldigt medvetna och visuellt kräsna  medlemmar, säger Daniel Emanuelsson, IA och AD i en kommentar.

Sveriges  Arkitekter har fattat beslut om att inleda en större satsning på den  digitala närvaron, där det bland annat ingår att introducera en ny  variant av arkitekt.se.

Fröjds uppdrag är att skapa en aktuell,  tillgänglig och inspirerande sajt för att stötta, men också vara med och  leda, Sveriges arkitekters arbete framåt, enligt Ariella Nisell,  kommunikationschef på Arkitekter.

– Det ska bli oerhört roligt att  skapa en sajt där funktion och form samspelar, på samma sätt som det gör  inom arkitekturen, säger Daniel Emanuelsson i en kommentar.

Uppdraget omfattar alltifrån koncept och informationsdesign till en ny digital identitet och utveckling av gränssnitt.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Fröjd

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.