Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Full fart framåt för Stadium

Publicerad: 5 april 2013, 11:56

Stadium-kampanjen i tv.

Här Stadiums nya vårkampanj med fyra profiler som promotar löpningar. Sportkedjan sponsrar bland annat Midnattsloppet och Göteborgsvarvet.


Ämnen i artikeln:

Stadium

Hälsoprofilen Julia Fors, träningsbloggaren Sofia "PT-Fia" Sjöström, elitsprintern Nil de Oliveira och friidrottare Danielo Katuric figurerar i Stadiums nya reklamfilm.

Deras mål är att motivera människor till att springa mera, oavsett nivå.
– Löpning är för alla, oavsett om du är nybörjare, motionär eller elit. Genom att lyfta profiler med olika relation till löpning vill vi, förutom att visa vårt breda löparsortiment, även inspirera till en skönare och roligare löparvår, säger Ebba Kanekrans, PR-chef Stadium i ett pressmeddelande.   

Förutom tv kommer kampanjen att synas digitalt och i print med start 8 april. Det är Lola Productions som har producerat kampanjen med ad:n Gustaf Törling och fotografen Peter Gehrke. Regissör är Sebastian Reed och musiken är producerad av Jocke Åhlund.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Stadium

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.