Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Fyra nya Shiny Happy People

Publicerad: 4 oktober 2012, 14:29

Shiny Happy Peoples delägare: f.v: Calle Schwerin, Björn Ekerheim, Daniel Olsén, Patrik Larsson.

Foto: Jonas Fernvik.

Reklambyrån Shiny Happy People tar in tre nya delägare i form av Björn Ekerheim, Calle Schwerin och Patrik Larsson. De nya delägarna tar även med sig verksamheten PopUp Stores in i byrån.


Reklambyrån Shiny Happy People, som startades 2009, tar in tre nya  delägare i form av Björn Ekerheim, Calle Schwerin och Patrik Larsson samt den nya projektledaren Fredrik Danielsson.

– I första hand har vi gjort detta för att vi gillar att hänga med  varandra. Men vi får också in ny fantastisk kompetens till byrån,  speciellt inom retail och eventbemanning, säger nuvarande ägaren och vd:n Daniel Olsén.

De nya delägarna tar också med sig verksamheten PopUp Stores in i byrån;  mobila butiks- och demoytor som anpassas helt till kundens varumärke  och uttryck. De är också ägare av bemanningsföretaget Sale  Nordic och retailkommunikationsbyrån TODAY.

– Vi letar även efter ytterligare en projektledare. Det kommer kanske  bli lite trångt här på Kammakargatan. Tur att vi gillar varandra, säger  Daniel Olsén.

Shiny Happy People AB startades i augusti 2009 av Daniel Olsén och Christer Söderberg. I dag ägs det av Daniel Olsén, Calle Schwerin, Björn Ekerheim och Patrik Larsson.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.