Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gadd går i graven

Publicerad: 14 augusti 2015, 13:20

Skärmdump från Gadds sajt

Dm-byrån Gadd går i konkurs efter 16 år. Det rapporterar Dagens Media.


Gadd startade år 1999 och har sedan dess verkat inom det nischade segmentet dm/rm. Under årens lopp har de blivit flerfaldigt prisbelönade, men den senaste tiden har de haft ekonomiska bekymmer. De tre senaste åren har de visat röda siffror och i fjol gjorde de en rörelseförlust på nära 700 000 kronor. Därför har du nu lämnat in en konkursansökan till Stockholms Tingsrätt, skriver Dagens Media.

Igår gick Gadd ut på sin Facebook-sida och berättade om beslutet att avveckla verksamheten:

"Tack för en fantastisk resa.

Det är med tungt hjärta – men framför allt extremt många goda minnen vi avslutar kapitlet Gadd efter mer än 16 års verksamhet.

Gadd slog upp portarna den 19 januari 1999 och innehar med 6.011 dagar i drift f.n. rekordet som den längst levande DM/RM-byrån i svensk reklamhistoria.

Vi vill rikta ett stort tack till de ca 75 anställda som varit med om hela eller delar av resan, och till de mer än 1.000 kontaktpersonerna hos 150 olika uppdragsgivare och alla leverantörer och partners vi haft förmånen att lära känna under resans gång. Tillsammans har vi genomfört smått imponerande nästan 6.000 projekt - och haft väldigt roligt på vägen!"

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.