Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gainomax lyfter NHL-stjärnan Erik Karlsson till skyarna

Publicerad: 21 augusti 2018, 11:49

Gainomax lyfter fram Erik Karlssons spektakulära insatser både på och utanför isen. Men även en NHL-gigant behöver återhämta sig och då finns det bara ett alternativ.


Ämnen i artikeln:

GainomaxReklamKampanj

Till vardags är backgiganten Erik Karlsson lagkapten för Ottawa Senators i NHL. Vid två tillfällen har han kammat hem den vördnadsvärda Norris Trophy, som årligen delas ut till ligans bästa back.

Nu släpper Gainomax en ny kampanj med hockeystjärnan. I kampanjen lyfter man fram Erik Karlssons spektakulära insatser både på och utanför isen. Baklängesåkning kombineras med ett pizza-frieri och en berömd mustasch. Men alla måste återhämta sig, såväl världsstjärnor som motionärer, och Erik Karlsson gör det med Gainomax Recovery.

– Erik Karlsson är en av Sveriges största idrottsstjärnor och en gigant inom NHL-hockeyn. Han är ju i princip ouppnåelig medan Gainomax är för alla som tränar – världsstjärnor såväl som motionärer. Och där har vi tillsammans med B-Reel hittat en spännande nerv i idéerna för vårt samarbete, säger Hanna Lennartsson Brand Manager på Gainomax, Norrmejerier.

Konceptet för Gainomax samarbete med Erik Karlsson är framtaget av byrån B-Reel.

Kampanjfilm hittar du här:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

GainomaxReklamKampanj

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.