Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gangnam Style-skaparen i Super Bowl-reklam

Publicerad: 10 januari 2013, 07:23

Foto: Från Youtube.

Den koreanske superstjärnan PSY har haft över en miljard visningar på Youtube av sin megahit Gangnam Style. Nu står det klart att han ska göra reklam för pistage-nötter i samband med Super Bowl.


Ämnen i artikeln:

Gangnam StylePSYSuper Bowl

Adweek konstaterar att det var oundvikligt att Wonderful Pistachios, som  har gjort sig känt för serieinspirerade reklamfilmer till slut skulle  göra en reklamspot i samband med Superbowl.

Adweek uppger att bolaget  visar en 30-sekundersfilm där mannen som har gjort den mest  framgångsrika hiten någonsin framträder – koreanska Psy, som ligger  bakom Gangnam Style.

Hans megahit har haft över en miljard visningar på  Youtube.

Men PSY har inte bara gjort sig känd för låten som sådan,  utan också sin mycket speciella dans där det ser ut som om man rider på  en häst.

Reklamfilmen är inte bara Wonderful Pistachios första i  samband med Superbowl, utan också det första reklamuppdraget för PSY i  USA.

35-årige PSY ger följande kommentar till USA Today:
– Super  Bowl är på tok för stort för mig. Jag kunde aldrig drömma om att jag  skulle bli en artist som uppträder i USA, så med tanke på det kunde jag  heller alrig drömma om att medverka i en reklamfilm i samband med Super  Bowl, säger han.

Adweek berättar också att PSY ska ha på en sig en  pistagegrön kostym och han ska, precis som i andra tidigare filmer för  bolaget, visa ett särskilt knep för att öppna pistagenötterna.

Filmen ska också innehålla en version av Gangnam Style fast med annan text, enligt Adweek.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Gangnam StylePSYSuper Bowl

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.