Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Garbergs effektfulla seger för Telenor

Publicerad: 10 december 2010, 01:14

Telenor och Garbergs hyllade det mobila arbetslivet i kampanjen "Jag jobbar härifrån i dag". Det gav en 100-wattare i kategorin producentreklam. – Vi älskar den här kampanjen, säger Joakim Landin, vd för Garbergs.


Ja, ni ser rätt. Det är Björn Ranelid som är levande annonspelare!

Garbergs vinner 100-wattaren i producentreklamkategorin med "Jag jobbar härifrån idag" där de satte Björn Ranelid i en glasbur på stan för Telenors räkning. En kund byrån nu förlorat till Lowe Brindfors. Men det gör inte glädjen mindre:

– Vi älskar den här kampanjen. Och vi älskar Telenor för att vi gjorde den ihop, säger Joakim Landin, vd på Garbergs.
– Det känns som en bra öppning på en lovande kväll.

Juryns motivering: ”En kampanj som i princip gjort allt för att föra ut sitt budskap. En kampanj som skapat nya annonsformat. En kampanj som har gett resultat och effekt långt över det förväntade. En kreativ glädje som lyser igenom i alla delar av kampanjen. En kreativ glädje som gett uppmärksamhet i digital media, Tv, press och radio. En kreativ glädje som genererat många nya kunder. Juryns vill extra uppmärksamma utmaningen i att uppnå god effekt på en marknad med hård konkurrens, det kräver inte bara en kreativ byrå utan också en modig reklamköpare som här haft modet att pröva nya kommunikationslösningar.”

Vinnare i kategorin Producentreklam 2010:

100-watt

Jag jobbar härifrån idag, Telenor, Garbergs

75-watt

Prisvärda julgåvor, Rädda Barnen, Lowe Brindfors

50-watt

Expert på export, SEK Svensk Exportkredit, Hilanders

Provjobba, Hufvudstaden, Lowe Brindfors

Status, United Minds, United

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.