Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Garbergs-partner till Avanza

Publicerad: 28 juni 2012, 13:53

Garbergs tidigare partner och vice vd, Peter Westling, blir ny marknadsdirektör för Avanza Bank. – Jag har alltid tyckt att Avanza Bank varit ett spännande företag med sin utmanarposition, samtidigt som varumärket hela tiden förmedlat en schysst och ärlig känsla, säger Peter Westling i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Garbergs

Peter Westling, som tidigare var delägare i Garbergs reklambyrå, har blivit rekryterad som marknadsdirektör på Avanza Bank.

Tjänsten är nyinrättad och Peter Westling tar även plats i ledningsgruppen.

Han har arbetat med kommunikation i nästan 20 år, varav de senaste 10 åren som en av fyra Garbergs-partner. Han har  ansvarat för kunder som SEB, Skandia, Samsung och Glocalnet:

– Vi har arbetat hårt med att hitta en marknadsdirektör. Därför känns det extra bra att ha hittat rätt kandidat i Peter. Han har stor erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och varumärkesarbete, säger Martin Tivéus, vd på Avanza Bank i en kommentar.

– Det är en bank som faktiskt inte bara säger  sig sätta dig som kund i centrum utan också gör det, säger Peter Westling i en kommentar.

Han tillträder sin nya tjänst per den 13 augusti.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Garbergs

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.