måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Getupdated i deal för 14 miljoner

Publicerad: 16 december 2013, 07:46

Urban Johansson, vd på Online Group.

Online Groups dotterbolag Getupdated tecknar samarbetsavtal med ClearSense gällande sökmotoroptimering, värt 14 miljoner kronor i ett första skede. Online Group beskriver det som sin största affär någonsin.


MH

Magnus Helander


– Vi är mycket glada över att bli ny partner till ClearSense och vi ser stora möjligheter till ett utökat samarbete då bolagens tjänster kompletterar varandra väldigt väl. Det här samarbetet är i linje med Online Groups tillväxtstrategi för att bli det ledande bolaget i norra Europa inom Onlinemarknadsföring och hosting, säger Urban Johansson, vd på Online Group, i ett pressmeddelande.

ClearSense ingår i FCR Media som driver företag inom lokalt sök i Sverige, Finland, Irland, Ungern, Tjeckien, Slovakien, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland. Gruppen omsätter nära 90 miljoner euro, har 1 300 anställda och cirka 100 000 kunder i Europa.

– För att kunna fokusera på kundernas behov och erbjuda en allt större del av våra kunder modern digital marknadsföring behöver vi en partner inom sökmotoroptimering.  Getupdated kan med Online Group leverera det vi behöver både i fråga om kvalitet och volym för att kunna tillgodose våra kunders behov, säger Hans Jörgen Wang, vd på ClearSense.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev