Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gevalias flashmob fyllde Sergels torg

Publicerad: 16 mars 2015, 07:52

Foto: Bild ur kampanjfilmen

Med anledning av att det i helgen var Melodifestivalfinal genomfördes en flashmob på Gevalias initiativ i fredags morse.


Ämnen i artikeln:

GevaliaMelodifestivalen

Det är i år 30 år sedan sångerskan Kikki Danielsson tog hem första platsen i Melodifestivalen med den välkända låten ”Bra vibrationer”. Det, och det faktum att det är Melodifestivaltider, ville en av sponsorerna till årets Melodifestival – Gevalia uppmärksamma. Därför arrangerades i fredags en flashmob på Sergels torg i centrala Stockholm.

Mitt i morgonrusningen stämde 300 körmedlemmar in i ”Bra vibrationer” tillsammans med körledaren Gabriel Forss. Resultatet filmades och har klippts ihop till en 1:30 minuter lång film.

Låten, som är skriven av Ingela Forsman och Lasse Holm, framfördes av Kikki Danielsson 1985. Hon vann det året den svenska Melodifestivalen. I Eurovision Song Contest gick det också bra, men inte fullt så bra – Kikki Danielsson slutade där på en tredje plats.

Se filmen från flashmoben här:

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

GevaliaMelodifestivalen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.