Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gilla Försvarsmakten på riktigt

Publicerad: 1 oktober 2012, 06:32

En stillbild från reklamfilmen.

I DDB Stockholms nya kampanj för Försvarsmakten har man tagit ”likandet” till en ny nivå genom att placera ut fysiska ”like-stationer” runt om i Sverige där Försvarsmakten har gjort skillnad.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmFörsvarsmakten

Syftet med kampanjen är att lyfta fram att tjänstgöring inom  Försvarsmakten är en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Till  exempel bistå vid natur- och humanitära katastrofer och att värna fred  och demokrati i orosländer.  

– Nu har Försvarsmakten uppdraget att  rekrytera personer som är beredda att ge upp deras egen komfort och  säkerhet för andra. En verklighet långt bortom bekvämligheten av ett  klick från en dator, säger Magnus Tegsved, marknadschef på  Försvarsmakten. i en kommentar.

Kampanjen uppmanar folk att trycka ”like” för  Försvarsmaktens insatser, men inte genom ett klick på en dator utan  genom att fysiskt ta sig till platsen för insatsen och ge den en ”like”  där.

På platser över hela Sverige, där Försvarsmakten har gjort skillnad,  har nämligen fysiska ”like-stationer” placerats ut.

Bakom kampanjen står DDB Stockholm.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.