Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Girls”-stjärnan om ”första gången” med Obama

Publicerad: 26 oktober 2012, 06:18

En stillbild från reklamfilmen.

Lena Dunham har gjort succé med HBO-serien "Girls". Nu använder hon sin nyvunna popularitet för att göra reklam för Barack Obama. Videon där hon pratar om "sin första gång" med honom har nu blivit en viral hit.


Ämnen i artikeln:

GirlsBarack ObamaLena Dunham

"Första gången bör inte vara med vem som helst" säger Lena Dunham i  videon för att sedan lista olika kvaliteter som kvinnor bör leta efter i  sin ideala kandidat.

Någon som "verkligen bryr sig om och förstår kvinnor" och som är för att  samkönade par ska få ha "vackra komplicerade bröllop som vi ser på  Bravo och TLC hela tiden."

Videon handlar om att hon tycker att unga väljares "första gång" bör  vara med någon som kämpar för kvinnors rättigheter och enligt henne är  Barack Obama den personen.

Lena Dunham slog igenom i år med HBO-serien "Girls" som hon har skrivit,  regisserat och spelar huvudrollen i. Den har blivit rejält hajpad,  blivit nominerad till flera priser och nyligen signerade Dunham ett  bokkontrakt värt över 30 miljoner kronor.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.