Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Glenn Hyséns nya reklamgig – gör debut som tv-kock

Publicerad: 29 augusti 2017, 06:43

Under hösten kommer Glenn Hysén i tio avsnitt att laga delikatesser som korv i ugn, pytt i panna i påse och korv med bröd för Mat.se:s räkning.


Ämnen i artikeln:

Calle SchulmanGlenn HysénReklam

Glenn Hysén har aldrig varit känd som någon gourmét, snarare gourmand. Enligt den devisen kommer han under hösten att producera matlagnings-tv för Mat.se:s räkning.

– Idén bygger på att det inte finns någon inspiration för oss vanliga matlagare. Alla andra håller på med helt omöjliga guldkrogsanrättningar som ingen jäkel har tid att göra en torsdag i november. Med Mat.se inspirerar vi till maträtter som vanligt folk har möjlighet att laga. Som en kanonhärlig krögarpytt från påse, säger Calle Schulman på Mat.se:s byrå Good Enough Media.

Fokus på den enkla maten ligger i linje med Mat.se:s position som ett enkelt alternativ för den som vill ha hem matkassar.

– Vi är taggade som tusan. Glenn Hysén var självskriven för uppdraget. Han är lätt att tycka om och förkroppsligar vår filosofi på ett humoristiskt sätt – det ska inte vara några konstigheter med att få hem sin mat. Hos Mat.se finns inga abonnemang eller krångliga avgiftsstrukturer, rätt vara till rätt pris till dörren helt enkelt. Sen har vi ju allt för avancerade matlagare också, säger Mikael Andersson, tillväxtansvarig på Mat.se.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.