Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Godisjätte väljer Starcom Malmö som rekryterar

Publicerad: 12 november 2009, 09:08

Konfektyrjätten Leaf med varumärken som Malaco, Ahlgrens bilar och Läkerol har upphandlat en ny mediebyrå: Starcom Malmö. Därmed avbryts samarbetet med Maxus. Starcom ska nu rekrytera två medieextperter.


Ämnen i artikeln:

StarcomMaxus

–  För Leaf Sweden, med ledande uppfräschar- och godisvarumärken som Läkerol, Malaco och Ahlgrens bilar, är det viktigt att samordna och optimera de totala resurserna inom marknadsförings- och försäljningsaktiviteter. Starcom Malmös förmåga att koppla konsumentinsikter till kreativa lösningar som fungerar hela vägen ut i butiken passar Leafs affärskultur mycket bra, säger Patrick Axzell, marknadsdirektör på Leaf Sweden, i en kommentar.

Patrik Andersson, vd på Starcom Malmö, säger till Resume.se att uppdraget är ett "topp fem-uppdrag" för byrån. De största kunderna är Bergendahlsgruppen och Mio Möbler. Starcom Malmö ska rekrytera två personer, två medieexperter.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

StarcomMaxus

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.