Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Google gör remake på julklassikern "Ensam hemma"

Publicerad: 20 december 2018, 08:39

Macaulay Culcin har blivit betydligt äldre, men han gillar fortfarande att hoppa i sängen.


Ämnen i artikeln:

ReklamGoogle HomeGoogle

I en fjärde inofficiell uppföljare till 90-talsklassikern "Ensam Hemma" har Kevin McCallisters föräldrar återigen glömt honom hemma när de stuckit iväg på julsemester. Den här gången har han dock sällskap av röstassistenten Google Home.

Precis som i de två första upplagorna spelas huvudrollen av Macauley Culkin, vars ansikte knappt åldrats sedan den första filmen, och han hoppar fortfarande i sängar, älskar fortfarande pizza men har bytt uppfattning om aftershave.

"Home alone again with Google voice" är framtagen av reklambyrån Arts and Letters Creative Co. och är sprängfylld med referenser till den gamla filmen. Google har även fyllt sina röstassistenter med kommandon som refererar till filmen. Användare kan exempelvis fråga assistenten "Hey Google, how much do I owe you?" och få till svar "Keep the change, you filthy animal" – en av originalets mest klassiska repliker.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamGoogle HomeGoogle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.