Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gör dig redo för Premier League – klipp en fotbollsfrisyr

Publicerad: 7 augusti 2017, 08:17

Sugen på att klippa dig inför Premier League?

Foto: Pressbild

Premier League är svenskarnas älskling – och flera ser gärna matcherna på plats i England. Nu förbereder Stryktipset svenskarna inför resan genom att erbjuda gratis klippningar.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsSvenska SpelReklambyråerPremier League

Längtan har varit stor. På fredag är det dags för svenskarnas favorit Premier League att dra igång. Många nöjer sig inte bara med att titta på sitt lag i tv-soffan, utan vill mer än gärna dra över till England för att se matchen live.

Vad passar då bättre än att klippa sig i ikoniska fotbollsfrisyrer för att tagga ordentligt? Det är precis vad Perfect Fools första kampanj för Svenska Spel och Stryktipset handlar om.

Stryktipset öppnar nu nämligen upp ”Premier haircuts” – tre frisörsalonger runt om i landet där fans kan klippa sig i ikoniska frisyrer kopplade till den engelska fotbollskulturen. Salongerna öppnar i samband med PL-premiären den 12 augusti.

– Vi vill hylla fansen intresse, men också hjälpa dem att förbereda sig för säsongen på bästa sätt, säger Monica Sandström, kommunikationschef på Tipsspel, i en kommentar.

Salongerna gästspelar hos befintliga frisörer i Stockholm, Motala och Trelleborg, vilket är några va de städer i landet där det bor flest Stryktipsare. Frisyrerna du kan klippa är The Pob, The Mod, The Lad, The Flash och The Best.

– Det är väldigt kul att få kicka igång Sportsverige. Konceptet är en naturlig utveckling av – This is Swengland – där vi ger våra fans ytterligare verktyg att följa med på resan och stärka banden till engelsk fotbollskultur, säger Klas Lusth, executive creative director på Perfect Fools.

Arbetsgrupper:

Svenska Spel:
Monica Sandström, Kommunikationschef Tipsspel
Johan Svensson, PR

Perfect Fools:
Petter Träff, Account Director
Daniel Lunde, Creative / Art Director
Magnus Ivansson, Creative / Copywriter
Klas Lusth, Executive Creative Director
Patrick Dry, Creative Director
Mirjam Krook, Designer / Fotograf
Alexander Radsby, Designer
Anna Lindequist, Producer
Madeleine Modig, Producer
Rasmus Bjurström, Strategic Director
Julia Robertson, PR
Andreas Hellberg, Junior Producer

Produktionsbolag huvudfilm: Giants & Toys

Regissör: Måns Månsson

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.