Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Göteborg Energi till Valentin & Byhr

Publicerad: 25 juni 2009, 12:18

Igår, onsdag, fick Valentin & Byhr beskedet att de vunnit upphandlingen för Göteborg Energi. – Vi är så stolta och oerhört glada, det här blir en stor och viktig kund för oss, säger Ulrika Liss-Daniels, vd på Valentin & Byhr.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Ulrika Liss-Daniels

Göteborg Energi har valt Valentin & Byhr till ny huvudbyrå. Därmed slog byrån ut bland annat ANR, Jerlov, Shout och Goss.

På Valentin & Byhr är man väldigt nöjd med utgången och Ulrika Liss-Daniels säger att det här blir ett riktigt stort uppdrag för dem.
– Ja det blir en jättestor och viktig kund för oss. Men exakt hur stor vet vi inte ännu. Vi fick veta att det var klart igår och har ännu inte skrivit på alla papper.

Uppdraget beskriver Liss-Daniels som brett.
– Det är ett väldigt brett uppdrag med många olika delar. Göteborg Energi är ett spännande företag och det ska bli riktigt kul att ta sig an deras kommunikationsutmaningar. Exakt vad vi ska göra är inte klart än men vi kommer att jobba med kommunikation som rör alla medier samt kommunikation internt och kring deras organisation.

Göteborg Energi har tidigare jobbat med både Hundra och Shout.

– Vi startar upp arbetet med dem i augusti. Då får vi till oss alla konkreta uppdrag och utmaningar, säger Ulrika Liss-Daniels.

Göteborg Energi gick ut med upphandling i maj.

Tilldelningsbeslutet gick ut igår och sedan kommer kontrakt att tecknas efter överprövningstidens utgång.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.