Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gothia Cup får egen låt

Publicerad: 26 juni 2014, 08:11

Ungdomsturneringen Gothia Cup får egen ljudprofil.

Foto: Gothia Cup.

Efter framgångar med Bauhaus- och Unibet-låtarna har poroduktionsbolaget Streamline Studio från Västerås har tagit fram en ljudprofil för Gothia Cup. – Gothia Cup är under en veckas tid en träffpunkt för ungdomar från världens alla hörn. Under den här veckan upplever de glädje, gemenskap och får minnen för livet. Med låten Gothia Ground vill vi hjälpa Gothia Cup att förmedla just den känslan, säger Streamlines vd Sasha Besirov.


Låten Gothia Ground kommer bla spelas på invigningen samt runt matcherna, men även höras flitigt i Göteborg under turneringsveckan. Den finns även på Spotify & iTunes.

– Det ska bli spännande att se hur vårt audiella varumärke tas emot. Vi hoppas att Gothia Grounds olika versioner kan tala direkt till våra cupdeltagares hjärtan och hjälpa dem att koppla ihop Gothia Cup med ett leende på läpparna, säger Niclas Anderson, Gothia Cups marknadschef, i en kommentar.

Gothia Cup-låten kan du lyssna på HÄR.

Streamline Studio har tidigare bland annat gjort ljudropfiler för Bauhaus, Unibet och Prioritet Finans.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.