Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Grand prix vinnare till Acne

Publicerad: 11 januari 2012, 10:58

Här är Acnes senaste värvning: Andreas Engstrand, senior projektledare från F&B. – En topprekrytering! Andreas har en gedigen erfarenhet med bland annat sju år på Forsman, har ett enormt driv och är väldigt trevlig som person, säger Elin Bäckman, vd på Acne Advertising.


I oktober värvade Acne kreatörsduon Christian Karlsson och Tommy Carlsson från Fallon Minneapolis.
Nu presenterar reklambyrån nästa tunga värvning, Andreas Engstrand, prisad projektledare från Forsman & Bodenfors.

Andreas Engstrand började sin karriär på Rönnberg McCann 1999, för att senare gå till Åkestam Holst där han jobbade med Posten, innan han gick till Forsman & Bodenfors 2005, där han alltså stannat fram till december 2011. På F&B jobbade han med kunder som IQ,  Unicef, Svenska Spel, Sveriges Radio, Triss, samt AMF som han var med och vann Grand Prix med i Cannes.
– En topprekrytering! Andreas har en gedigen erfarenhet med bland annat sju år på Forsman, har ett enormt driv och är väldigt trevlig som person. Han stärker vårt erbjudande och bidrar till att vi fortsätter utvecklas, säger Elin Bäckman, vd på Acne Advertising i en kommentar.

Andreas Engstrand:
– Jag är supertaggad och ser fram emot att bidra på den fantastiska resa som Acne Advertising är inne på. Det finns mycket potential här och jag kan nog bidra med ett och annat utifrån mina tankar samt mina erfarenheter sen tidigare.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.