Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gränslöst jobb för Acne

Publicerad: 8 oktober 2010, 14:35

Acne Advertising blir ny huvudbyrå för Läkare utan gränser.


Ämnen i artikeln:

AcneElin Bäckman

truetrue2020-10-10T16:24

Efter en final­omgång valde Läkare utan gränser Acne Advertising som ny huvudbyrå. Byrån ska ansvara för organisationens kommunikation i köpta och egna kanaler.

Läkare utan gränser är en medicinsk, humanitär organisation med världen som ­arbetsfält. I dag är organisationen aktuell med en kampanj på temat ”Humanitär hjälp är inget vapen”.
– Läkare utan gränser är ett drömuppdrag för oss. Att få fler att upptäcka vad som skiljer dem från andra ideella organisationer ska bli otroligt spännande, säger Elin Bäckman, vd Acne Advertising.

Johan Pettersson, tf insamlingsansvarig på Läkare utan gränser, var ansvarig för reklambyråupphandlingen:
– Målet var att hitta en långsiktig partner som tillsammans med oss kan utveckla en strategisk plan och omvandla den i kreativa kommunikationsidéer. Hos Acne Advertising känner vi att vi har hittat det vi sökte.

Arbetsgrupp, Acne Advertising

Elin Bäckman kundansvarig/strateg, Sofia Orrheim projektledare, Ulrika Fryckstedt copy, Anna Kask ad, Henrik Åkerberg original.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

AcneElin Bäckman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.