Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Great Works öppnar i Tokyo

Publicerad: 10 april 2008, 08:52

Great Works öppnar en filial i Tokyo i augusti. Fyra personer som rekryteras från japanska webbyrån TYO-ID ska jobba på det nya kontoret.


Foto: PhotoEverywhere.co.uk

Läs mer:

- Miljonregn över Great Works delägare

Produktionsbolaget Perfect Fools berättade häromdagen om den kommande etableringen i Amsterdam som ett nytt steg efter New York-kontoret förra året.

Nu blir Great Works, som redan har filialer i Barcelona och New York, första byrån att öppna ett kontor i Tokyo. Great Works köptes förra året av japanska nätverket TYO Group och det är från ett systerbolag inom gruppen, webbyrån TYO-ID, som personalen kommer rekryteras. Fyra personer handlar det om inledningsvis.

– De ska arbeta med kunder som TYO-ID har samarbeten med – Audi och Pepsi. Sedan kommer de arbeta med våra kunder också, säger styrelseordförande David Sundin till Resume.se.

Med Tokyo-kontoret kommer Great Works att få 62 anställda, varav 22 arbetar på kontor i utlandet. Barcelona-kontoret är det största av dessa med 12 anställda.

En tredjedel arbetar på andra kontor än det i Stockholm – vad blir utmaningen framöver?

– Den är att kunna samarbeta på ett bra sätt och fortsätta göra bra grejer, inte bara härifrån utan även från andra kontor.

Sedan tidigare har Great Works ett utbytesprogram med TYO-ID som kommer att fortsätta som vanligt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.