Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Great Works slår upp i Köpenhamn

Publicerad: 17 Mars 2015, 14:51

Great Works blir danska.

Foto: Colourbox.

Great Works får ett systerkontor i Köpenhamn. Den NOA-ägda digitalbyrån startas i Danmark av Christian Steen Jensen och Christian Langballe.


Ämnen i artikeln:

Petronella PanerusGreat Works

De båda grundarna Christian Langballe (COO) och Christian Steen Jensen (vd) kommer från in2media där de var chefer. Nya medarbetare är också den digitala designer Bo Fløjborg och den digtala ad:n Tarik Arnautovic. De siktar dessutom på att ha en kreativ chef på plats senast den första maj.  

– Genom att öppna Great Works i Köpenhamn stärker vi samarbetet med de andra danska NOA-byråerna, och vi får möjligheten att i högre grad hjälpa Skandinaviska kunder med deras digitala transformation, säger Petronella Panerus, vd för byrån i Sverige.

Great Works Köpenhamn kommer att sitta tillsammans med de två andra NOA-byråerna &Co och Bold. Byrån har redan smygstartat sitt arbete och är nominerade till en DDA (Danish Design Association) i kategorin "experimental" för deras arbete med kunden ShowMe. De meddelar också att fler nya kunder är på ingång.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.