Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Great Works värvar innovationsexpert

Publicerad: 17 september 2014, 10:46

Sune Kaae byter R/GA mot Great Works.

NOA-ägda Great Works anställer Sune Kaae från R/GA som Head of Product Innovation. Hans roll blir att vässa byråns satsning på produktutveckling.


Ämnen i artikeln:

Petronella PanérusR/GAGreat Works

Sune Kaae har som Senior Technical Director på R/GA lett utvecklarteamen för Nike+ Fuelband, Nike+ Sportwatch och Nike+ Running GPS. Senast ledde han arbetet med utvecklingen av en ny digital plattform för Volvo.

– Jag har velat anställa Sune från och med första gången jag träffade honom och nu är han äntligen här, säger Petronella Panérus, vd på Great Works i en kommentar och fortsätter:

– De uppdrag Great Works arbetar med befinner sig ofta i gränslandet mellan kommunikation- och produkt- och tjänsteutveckling. Att få med sig en person som Sune med hans erfarenheter på området känns naturligtvis väldigt kul och viktigt.

Sune Kaae ser fram emot sitt nya jobb.

–  Det ska bli oerhört kul att få utveckla den här delen av Great Works erbjudande ytterligare. Att jobba med prototyping och användartester är nyckeln till framgångsrik produktutveckling, och Great Works har visat en unik förmåga att sudda ut gränsen mellan kreatörer och tekniker, marknadsföring och produkt och mjukvara och hårdvara.

– Vi teamar både med start-ups och etablerade företag eftersom vi genom samarbetet kring prototyper ger våra partner de värdefulla insikter som behovs för att kunna lansera framgångsrika produkter och tjänster, säger Sune Kaae.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.