Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Grundare lämnar Sunny Side Up

Publicerad: 25 juni 2013, 14:57

Kreatören och medgrundaren Håkan Aludd har sagt upp sig från Sunny Side Up. Han vill ägna mer tid åt sin vinbar och sitt mikrobryggeri och lämnar reklamframtiden öppen.


Ämnen i artikeln:

Sunny side upHåkan Aludd

För fyra och ett halvt år sedan var Håkan Aludd med om att grunda Göteborgsbyrån Sunny Side Up tillsammans med Johan Belin, Robert Börjes och Andrea Turesson. Nu har han art directorn sagt upp sig från byrån.

– Jag har lust att pröva nya grejer, vi får se vad som dyker upp och jag är säker på att jag kommer att jobba med Sunny Side Up i framtiden. Jag har andra projekt på gång som måste få leva. Bland annat en vinbar och ett mikrobryggeri som jag vill ägna mer tid åt. Det finns många luckor att fylla och det är lättare att göra det när man slipper gå bakom ryggen på någon. Det är därför jag väljer att ta beslutet, säger Håkan Aludd till Resumé.

Håkan Aludd gör sin sista arbetsdag på Sunny Side Up den 30 september. Kvar bland medgrundarna finns vd:n Johan Belin och Andrea Turesson.

Vad är du mest stolt över?
– De jobben vi har gjort för bokmässan, det sättet som vi har hanterat kommunikationen har fått ett fantastiskt gensvar. Även arbetet med IHM har varit en fantastisk resa där vi lyft dem från en klassisk skola till en aktör som jobbar närmare näringslivet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sunny side upHåkan Aludd

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.