Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Guldäggsvinnarens nya jobb

Publicerad: 9 april 2014, 09:24

Kristin Bergem.

Copywritern Kristin Bergem – med förflutet på McCann Oslo, DDB London, AKQA och och Peacock – till Doe Blomberg Gottberg, byrån som tidigare hette John Doe Worldwide.


Ämnen i artikeln:

Doe Blomberg GottbergFredrik BlombergTommy Gottberg

Resumé har tidigare berättat om John Doe Worldwides namnbyte till Doe Blomberg Gottberg.

Delägarna Tommy Gottberg och Fredrik Blomberg tydligare stå bakom verksamheten och markera förändringen av erbjudandet.

Nu presenterar byrån ett nyförvärv: Guldäggsvinnaren Kristin Bergem, som jobbat på byråer som McCann Oslo, DDB London, AKQA och senast på Peacock.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få hit Kristin. Hon matchar perfekt det kulturbygge vi jobbar med här på Doe Blomberg Gottberg och det var en självklarhet att anställa henne, trots att hon bara hinner jobba 3 veckor innan hon går på föräldraledighet. Hon är en grym copywriter och kreatör och har redan nu satt sin prägel på byrån, säger Tommy Gottberg i ett pressmeddelande.

Kristin Bergem:

– Det känns fantastiskt kul. Doe Blomberg Gottberg är en byrå med massor av positiv energi och trevliga människor som brinner för kreativ reklam, och jag stormtrivs.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.