söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Guldrullen – unik möjlighet för unga kreatörer

Publicerad: 18 september 2013, 10:52

Anmäl dig till Guldrullen. Annonsen gjord av Family Business.

Resumé lanserar Guldrullen – en digital kortfilmsfestival för obetalda kreatörer. Det är en unik möjlighet för talanger att slå sig fram i branschen.

Ämnen i artikeln:

GuldrullenClaes de FaireResumé

MH

Magnus Helander


Du som vill vara med i Guldrullen ska göra en 20– 60 sekunder lång film på temat prokrastinering och visa hela branschen vad du går för. Alla bidrag kommer nämligen få ta plats bland nyheterna på Resume.se under vintern, vilket förhoppningsvis kan leda till både mappvisningar och jobb.

–  Guldrullen är ett fönster där kreatörer ska kunna visa upp sig för  byråbranschen. Vi har märkt hur extremt svårt det är att få genomslag i  byråbranschen och då vill vi öppna upp den genomslagskraft som Resumé  har för kreatörer som vill visa vad de går för. Det är öppet för alla,  kostar inget och vi ställer inga krav annat än max längd och tema, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire.

Dina förväntningar och förhoppningar på detta?

– Att vi får se många okända kreatörer slå igenom. ärligt talat började tanken gro när vi såg Oskar Pernefeldt skapa republiken Arimus för att komma in på Beckmans. Då insåg vi att det finns mycket  kreativ kraft som vi kan hjälpa till att visa upp.

Varför temat prokrastinering?

– Vi tror att prokrastinering eller uppskjutande är väldigt vanligt där  det finns kreativa dead lines. Dels är det ett kul grepp att  marknadsföra tävlingen på men det är nog en verklighet som alla  kreatörer känner igen sig i. Hur man skjuter upp det verkliga arbetet  för att googla runt massa strunt på nätet.  Jag tror det kan bli ett kul  meta tema.

Läs mer om hur tävlingen går till på Resume.se/guldrullen

Senast 30 november vill vi ha ditt bidrag.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev