Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gustaf Törling får nytt toppjobb i New York

Publicerad: 29 oktober 2013, 10:52

Gustaf Törling

Foto: Christian Coinbergh

Under tre år har Gustaf Törling jobbat som frilansande kreatör hemma i Sverige. Nu blir Gustaf Törling ny creative direktor på luxury/branding-byrån SelectNY i New York.


Sedan 2010 har Gustaf Törling arbetat som kreatör på frilansbasis för Levi's globalt och sporthandelskedjan Stadium. Han hade återvänt efter en sejour på Lloyd & Co i New York där han hade rollen associate creative director. Nu återvänder svensken till "Big Apple" för ett nytt toppjobb.

Innan sommaren fick han en förfrågan om att bli luxury/branding-byrån SelectNY:s internationella cd. I höstas blev erbjudandet mer konkret och på fredag flyttar Gustaf Törling till New York.

– Jag börjar på måndag och är precis i flyttagen här hemma. Jag kommer att utgå från huvudkontoret i New York, men kommer att jobba med kunder runtom i världen, säger Gustaf Törling till Resumé.  

I Sverige har du jobbat med både Stadium och Levi's, ganska tvära kast. Kommer du att få det nu också?
– Det är det jag gillar. Att ena stunden få jobba med en exklusiv hotellkedja och i nästa stund ett superkommersiellt sportmärke. Jobbet på SelectNY kommer att vara varierande, det är så jag vill ha det.

På SelextNY kommer Gustaf Törling att jobba med kunder som Procter&Gamble, Prestige och Swarovski.

– Det handlar om stora kunder. Eftersom jag har en boutique-bakgrund och jobbat med flera high end fashion-varumärken blir det ett fokus på mode även i det är jobbet. Det arbetet är redan påbörjat.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.