Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Guy Aslan till SF Media

Publicerad: 10 februari 2011, 16:15

Guy Aslan är ny produktionschef på Phoenix som producerar reklamfilm hos SF Media. Därmed blir han passiv partner i bolaget EDSTHLM.


Guy Aslan, här som boxare när han startade EDSTHLM.

Det är Mary Lee Sjönell, cd på SF Media, som kontaktade Guy Aslan om den nya tjänsten.

– Jag har tidigare haft gästföreläsningar på Berghs där hon hade kursen om manus och script. Sen har vi lite olika projekt ihop, så hon ringde om frågade om jag kunde styra upp det här, säger Guy Aslan.

I första hand blir hans uppgift att leda produktionsavdelningen och ta hand om det kreativa arbetet på avdelningen. Men på sikt hoppas han också kunna regissera.

– Storytelling är grejen. Men på senare tid har filmerna blivit mer produktfokuserade. Det är mycket bättre att andas ut och tänka ”fan, jag har en historia att berätta”, säger han.

I våras skrev Resume.se att Guy Aslan startar produktionsbolaget EDSTHLM tillsammans med Pelle Hallert. Den satsningen lämnar han nu, men kommer fortsatt att vara passiv delägare.

– Jag kommer hålla kontakten med Pelle men mitt fokus blir SF media, säger Guy Aslan.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.