Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Gyro blir lokalägt

Publicerad: 23 augusti 2012, 09:15

Gyro Stockholm får nya ägare i form av vd:n Claës af Burén och ekonomichefen Anki Engman. Gyro-nätverket behåller endast en minoritetspost. I samma veva byter byrån namn till DGA.


Ämnen i artikeln:

Gyro

– Förutom att vi byter namn innebär ägarförändringarna att de anställda kommer att kunna få ta del av byråns framgångar på ett tydligare sätt. Det hoppas vi ska få dem att känna sig mer delaktiga, bli mer engagerade och motivera dem att göra ett ännu bättre jobb och lägga ned det där lilla extra. Vi tror också att det kommer att locka fler talanger att börja hos oss, säger Claës af Burén, nybliven delägare och vd för DGA i ett pressmeddelande.

Bland byråns kunder finns i dag Lernia, Magic, Hennes & Mauritz, Adobe, Xylem, Tunisiens turistbyrå, AGA samt Nordic Gaming Group med varumärkena NordicBet, TrioBet och Tobet.

Gyro-nätverket förblir en passiv minoritetsägare och kommer fortsatt att ha en internationell affilate-överenskommelse med DGA.

Byrån befinner sig sedan tidigare i en rättstvist mot den förra kunden Ledarna. De riskerar att tvingas betala 1,3 miljoner för den stoppade kampanjen "Världens bästa CV".

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Gyro

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.