Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Halebop lanserar matlagningsprogram på Viafree

Publicerad: 16 april 2019, 11:50

Instagram- och Youtube-profilen Filip Dikmen kommer leda programmet.

Halebop vill nå ut till en bredare publik med hjälp av det nya mat- och entreprenörsprogrammet "Mataam". Programmet leds av Instagramprofilen Filip Dikmen och kommer gå på Viafree.


Ämnen i artikeln:

InstagramViafreeHalebopReklamYoutube

"Mataam" är ett nytt mat- och entreprenörsprogram från Halebop som kommer gå på Viafree och programledas av Instagram- och Youtubeprofilen Filip Dikmen. Programmet är en del av Halebops satsning på att nå ut till en bredare publik.

– Vi måste hela tiden skapa kommunikation som är relevant för vår målgrupp. För dem är mat ofta kittet i familjen, ett sätt att återknyta till sin historia och hålla sina minnen vid liv. Med ett välproducerat mat- och entreprenörsprogram tar vi fasta på det samtidigt som vi ger tillbaka något till våra kunder, säger Johanna Sahlman, head of Halebop, i ett pressmeddelande.

I "Mataam" tävlar fyra deltagare i sex avsnitt under ledning av programledaren Filip Dikmen, som vid sin sida har de tre experterna och jurykollegorna Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad. Deras roll är ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.

Vinsten är förutom äran 50 000 kronor i startkapital och en ny mobil inklusive gratis mobilabonnemang. Programmet har premiär den 29 april på Youtube och Viafree.

Arbetsgrupp:
Halebop
Johanna Sahlman, head of Halebop
Hanna Myrling, media & marketing manager, projektansvarig Mataam
Sebastian Prosser, brand manager

Obeya
Maria Hazard, pr-strateg
Canan Yasar, kreativt ansvarig

Wavemaker
Fredrik Klar, account director
Daniel Slavic, client manager
Martin dos Santos, art director
Fredrik Thunholm, copywriter
Andreas Fyrlund, chief performance officer

Crisp
Thomas Aziz, exekutiv producent
Isa Bååth-Ardow, producent
Jonte Sköld, regissör

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.