Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Halebop stoppar film efter mobbing

Publicerad: 10 februari 2011, 13:25

Teleoperatören Halebop stoppar nu sin reklamfilm med en sjungande tjej. Anledningen är att huvudpersonen trakasseras på Facebook.


Ämnen i artikeln:

HonestyHalebop

</div><p>I ett uttalande på sin egen Facebook-sida skriver Halebop:</p><p><span style="color:black">”Det är med sorg vi tar ner en reklamfilm från TV. Vi välkomnar åsikter om vår reklam, det vi inte kan acceptera är när en person utsätts för hån och mobbing. Vi hyllar M för hennes mod att medverka i filmen, inte många skulle våga eller göra det så bra som hon. Hon är inte sångerska eller skådis - hon är som du och jag och förtjänar inte detta. Av hänsyn till M är filmen borta, vi beklagar att detta blev nödvändig”. </span></p><p><span style="color: rgb(0, 0, 0)">Enligt Dagens Media handlar mobbingen om en grupp på Facebook som specifikt riktar sig mot reklamfilmens huvudkaraktär kallad "M".  </span></p><p>Honesty är reklambyrån som ligger bakom reklamfilmen.</p>

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

HonestyHalebop

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.