Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Halebops nya drag – reklamfilmstävling

Publicerad: 21 april 2011, 12:22

De Guldäggsvinnande filmerna för Halebop har varit en snackis. Nu satsar man på hjälp från användarna, som på en ny sajt kan göra en egen film och kanske få se filmen i tv.


Ämnen i artikeln:

Halebop

Halebop tar hjälp av användarna. På sajten bopmodels.se kan den som vill ladda upp egna filmer och tävla om ett förstapris på 50 000 kronor. Dessutom kan filmen komma att sändas i tv.
– Vi vill uppmuntra till kreativitet och ge ett verktyg att arbeta med. Med bopmodels.se kan vem som helst skapa en reklamfilm som är redo för tv, säger marknadschefen Annika Kreipke i ett pressmeddelande.

Idén till tävlingen väcktes efter att privatpersoners tolkningar av filmerna börjat cirkulera på internet. Kanske inte så konstigt eftersom filmerna har varit en snackis: kampanjen kritiserades av branschen och en av filmerna stoppades efter hån mot huvudpersonen.
– Vi är extremt spända på att se hur vår reklam skulle se ut när man får välja själv. Vi har höga förväntningar på användarnas kreativitet och egna tolkningar, säger Annika Kreipke.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Halebop

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.