Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han blir Høgebøls högra hand

Publicerad: 4 mars 2014, 14:22

Thomas Høgebøl (t.v) och Mike Walsh.

Foto: Pressbild.

Mike Walsh blir partner och styrelsemedlem i The North Alliance, NOA. Han ska jobba nära Thomas Høgebøl och fokusera på NOA:s internationella ambitioner och dess digitala roadmap.


Ämnen i artikeln:

Thomas HøgebølThe North Alliance

Mike Walsh är en framtidsstrateg som bland annat jobbar med Fortune  50-bolagen om hur man ska bli mer innovativa och skapa bolag som är  anpassade för 2000-talet.

– Mike är en extraordinär, inspirerande och  innovativ människa. Han har arbetat inom en rad branscher på en rad  olika globala marknader, säger NOA:s vd Thomas Høgebøl i en kommentar.

Mike  Walsh ger unika insikter om hur varumärken på ett bättre sätt kan  engagera sina kunder, men också hur man blir en mer innovativ byrå,  enligt Thomas Høgebøl.

– Jag älskar en bra historik. Du förväntar dig  att världens bästa vodka kommer från en plats där vattnet är som allra  mest kallt och rent. Det är ingen skillnad med marknadsföring, säger  Mike Walsh i en kommentar.

Han menar att skandinavisk kreativitet och  design beundras världen över och att kunderna är några av de mest  sofistikerade, eleganta och uppkopplade som finns.

– Det krävs något  alldeles särskilt för att överleva och frodas på en sådan här marknad.  Därför känns det fullständigt naturligt att Skandinavien ska vara  födelseort för en global marknadsgrupp som är reda att ta sig an  framtiden, säger Mike Walsh i en kommentar.

NOA ska erbjuda lokala,  nordiska och internationella kunder ett brett spektrum av tjänster. Den  röda tråden är fokus på skandinaviskt tänkande och dess företagskultur.

Det här är NOA:
– Består av sju kommunikationsbyråer i Sverige, Danmark och Norge.
– 450 anställda
– En beräknad omsättning på en halv miljard norska kronor

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.