Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han blir marknadsdirektör på Peak Performance

Publicerad: 31 januari 2013, 14:10

Daniel Jontén

Foto: Pressbild

Daniel Jontén blir global marknadsdirektör för Åregrundade och Peak Performance. Han får jobbet för sin internationella och unika bakgrund med kompetens inom konfektion, sport och mode. Nu ska han bidra till att fortsätta bygga svenska Peak Performance till ett globalt varumärke.


Ämnen i artikeln:

Peak Performance

Daniel Jontén kommer närmast från tjänsten som Senior Global Communication Manager på The Absolut Company och var dessförinnan på Great Works som senior projektledare.

Tidigare har han jobbat som marknadschef på WeSC och för Nike som
varumärkesansvarig i Norden samt som digital marknadschef i Europa. Nu ska han hjälpa hårdsatsande Peak Performance att växa globalt.

– Det finns en energi och ett engagemang på Peak Performance som är unikt. Att få vara en del av den företagskultur som finns här samt fortsätta att bygga ett av Nordens starkaste varumärken är verkligen ett privilegium, säger Daniel Jontén.

Han kommer att ansvara för varumärkets marknadsföring globalt och ingår i Peak Performance ledningsgrupp.

– Daniel sitter på värdefulla insikter och kunskap om sport- och modebranschen samt hur man bygger och förädlar starka varumärken som riktar sig mot en aktiv målgrupp. Vi är otroligt stolta över att ha honom med på vår resa, säger Henrik Bunge, vd på Peak Performance.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Peak Performance

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.