Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han blir Norden-cd på DigitasLBi

Publicerad: 17 mars 2014, 09:53

Paul Collins.

Foto: DigitasLbi.

Prisbelönte Paul Collins lämnar R/GA och går in på en nyskapad tjänst som Executive Creative Director, ECD, på den digitala kommunikationsbyrån DigitasLbi.


Ämnen i artikeln:

Digitas LbiR/GAPaul CollinsClio Awards

Paul Collins har arbetat med alltifrån dryckeskoncernen Diageo till biljätten BMW, där han var  kreativt ansvarig för det digitala BMW-kontot i Nordamerika.

Han är en hemvändare i den bemärkelsen att han inledde sin karriär på DigitasLBi för cirka tio år sedan.

–  Det känns bra att vara tillbaka. Att vi fortfarande jobbar med de  kunder jag arbetade med redan 2005 – säger en hel del om byråns arbete  och engagemang, och det är något jag vill vara en del av igen, säger  Paul  Collins i en kommentar.

DigitiasLBi:s Norden-vd, Bettina Sherain, välkomnar hemvändaren.
–  Kreativitet är hjärtat i vårt arbete och Paul har levererat enastående  kreativa resultat de senaste 10 åren, säger hon i en kommentar.

Paul  Collins är juryordförande för Guldäggets kategori Hantverk och även  jurymedlem för Clio Awards i kategorin Digitala/Sociala teknik.

DigitasLBi har 6 000 anställda på 40 kontor i 25 länder, varav 250 medarbetare i Norden och 150 av dessa jobbar i Sverige.

Företaget ägs av Publicis Groupe.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.