Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han gör Sibyllas reklamfilmer

Publicerad: 26 april 2011, 09:16

Regissören Andreas Tibblin byter produktionsbolag – från Flodell Film till Esteban. Han gör nu Sibyllas reklamfilmer, tillsammans med regissörskollegan Markus Ernerot.


Ämnen i artikeln:

Sibylla

Andreas Tibblin.

Andreas Tibblin har tidigare gjort reklamfilmer för Marabou, McDonald’s, Ericsson, Volvo, Old El Paso, Milko och Nibe. Han har även gjort musikvideos med artister som Jason Nevins, Antiloop och Notorious.

Han har dessutom vunnit priser för sina kortfilmer, bland annat som bästa regissör på New York Short Film Festival.

– Vi är oerhört glada för att Andreas valt att samarbeta med oss. Esteban har ju en ganska tydlig profil och våra regissörers berättarspråk har format produktionerna vi kommit att arbeta med. Vi har gläntat på dörren och vetat att vi gärna velat bredda vårt erbjudande utan att tappa den tydlighet vi ändå känner att vi har, säger Fredrika Palmstierna , försäljningschef på Esteban och fortsätter:

– Andreas fina personregi och hans sköna humoristiska ton är något vi verkligen uppskattar. Vi har de senaste åren utökat genom två "syskon" till Esteban: Dmitri som i första hand producerar rörligt material för weben och Sylvie som representerar sex stillbildsfotografer med reklamfokus. På så sätt kan vårt produktionkollektiv förhoppningvis möta alla behov våra uppdragsgivare kan tänkas ha. Andreas regissörskollegor blir Alexander Brügge, Markus Ernerot och  Karl Torstensson.

Andreas Tibblins första uppdrag är reklamfilmerna för Sibylla, som han regissrerar tillsammans med Markus Ernerot, i samarbete med reklambyrån Åkestam Holst. De filmerna släpps inom kort.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Sibylla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.