Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han har varit en jättetillgång

Publicerad: 17 oktober 2011, 11:14

”En jättetillgång”. Så beskriver ICA Mats Melin, som nu valt att sluta medverka i Icas reklamfilmer.


Mats Melin gjorde entré som praktikanten Jerry i Icas reklamfilmer 2009. Men nu är sagan om ”Ica-Jerry” på väg att ta slut sedan han valt att sluta medverka i Icas reklamfilmer, vilket Nyheter24 rapporterade i dag.

– Han har varit en jättetillgång, och han har blivit enormt populär. Han har varit viktig för oss när det gäller att lyfta frågan om mångfald på arbetsplatser, säger Sara Hjelm, pressekreterare på Ica till Resume.se.

Han kommer att medverka under kommande filminspelningar i höst.

Hur ser det ut med en ersättare?
– Det vet vi inte i dagsläget, säger Sara Hjelm.

När han gjorde entré första gången var det i samband med er satsning ”Vi kan mer”. Vad har han betytt?
– Arbetet med Vi kan mer fortlöper. Men han har betytt mycket. Han har varit en viktig budskapsbärare, säger Sara Hjelm.

Fans av "Jerry" kommer dock att kunna se honom i Icas filmer fram till början av nästa år.

– Det stämmer att Mats Melin kommer att avsluta sin medverkan i ICAs reklamfilmer, det meddelade han oss i september. Självklart tycker vi det är väldigt tråkigt, men har så klart all respekt för hans beslut. Mats är alltid välkommen tillbaka till vår reklam och han kommer att medverka i de inspelningar som görs nu under hösten, vilket innebär att han kommer att synas i reklamfilmerna fram till början av 2012, skriver Mattias Bohlin, projektledare på King, till Resume.se.

Emanuel Videla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.