Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han tar över DigitasLBi i Stockholm

Publicerad: 22 januari 2015, 08:31

Mikael Larsson

Foto: Pressbild Lbi

Mikael Larsson tar över DigitasLBi:s Stockholmskontor efter Per Sjögren. Han är den senaste i en rad ambitiösa rekryteringar på den digitala byrån.


Ämnen i artikeln:

Digitas LbiMikael Larsson

DigitasLBi har nu 30 medarbetare i Stockholm. Kontoret ingår i DigitasLBi:s svenska   organisation med totalt 165 anställda. Under förra året anställdes 15 medarbetare till verksamheten i Stockholm.

Bland dem Paul Collins, nordic executive creative director, tidigare på R/GA, Matt Chapman, head of client service, som kommer från   Clemenger BBDO i Melbourne, samt Martin Morris, creative director på varumärket   Ben Shermans huvudkontor i London.  

– Vårt kontor i Stockholm har under 2014 attraherat starka varumärken och   fantastiska begåvningar till byrån. Jag är mycket glad att nu kunna hälsa Mikael Larsson välkommen som Director för DigitasLBi Stockholm, Mikael har de kvalitéer vi sökt för att ta nästa steg på vår resa. Han har den förståelse för digitala affärer som krävs för att utveckla vårt tjänsteerbjudande. Han har den ledarerfarenhet som krävs för att utveckla våra talanger. Och han kommer att ha en nyckelroll i att få vår verksamhet att växa, säger Pierre Renhult, vd för DigitasLBi Sverige i ett pressmeddelande.   

Mikael Larsson har jobbat med digitala medier och marknadsföring sedan 1998.   Han grundade Generate 2004, har haft flertalet ledande befattningar inom digital   affärsutveckling och han startade crowdsourcingnätverket MyPitch 2008 med   kunduppdrag i flera europeiska länder.

– DigitasLBi är världens ledande digitala byrå och jag känner stor entusiasm   inför att bli en del av ett talangfullt team. Det finns stor   utvecklingspotential och utrymme för kontoret att växa, inte minst med nya tjänster   och ökad närvaro. Trots att vi är 30 medarbetare är DigitasLBi Stockholm som en   startup med global uppbackning, vilket passar mig med bakgrund som entreprenör   utmärkt. Vi vill erbjuda våra kunder "What's next" inom digital kommunikation och   attrahera marknadens bästa talanger och därför är Stockholm en perfekt marknad för   oss, säger Mikael Larsson i en kommentar.

Mikael Larsson tar över ansvaret för Stockholm efter Per Sjögren, som varit   tillförordnad regional manager på DigitasLBi Stockholm sedan juni 2013.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Digitas LbiMikael Larsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.