Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han tar över Radiotjänst

Publicerad: 15 mars 2012, 16:05

I december lämnade Per Leander Radiotjänst för Barncancerfonden. Nu är det klart att det blir Johan Gernandt som tar över kommnuikationschefsrollen på Radiotjänst.


Radiotjänst har gjort flera uppmärksammade kampanjer under "Tack-temat",  tillsammans med sin dåvarande byrå Draft FCB som gick i graven vid  årsskiftet.
Runt samma veva slutade kommunikationschefen Per Leander på Radiotjänst efter fem år.
Sedan december har rekryteringsprocessen varit igång, nu är den klar.

Johan Gernandt blir den som axlar posten, han har under en tid haft en roll som t f kommunikationschef men tar nu över rollen permanent.
Johan  Gernand har erfarenhet  från Radiotjänsts kommunikationsarbete då han  fram till årsskiftet  arbetat på Draftfcb för bland annat just  Radiotjänst.
–  Jag   har under min tid som projektledare på Draftfcb medverkat i en   fantastiskt spännande varumärkesresa tillsammans med Radiotjänst så det   känns riktigt bra att nu i den  här rollen få fortsätta att utveckla  bolagets kommunikation, säger  Johan Gernandt i ett pressmeddelande.

Johan  Gernandt har haft topproller vid olika reklambyråer, som Grey, Projekthuset och Collaborate.

Radiotjänst är just nu inne i en reklambyråpitch, den planeras att vara klar till sommaren.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.