Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Han totalsågar JCDecaux

Publicerad: 13 oktober 2010, 07:47

Efter förlusten av kontraktet med SL skickade JCDecaux ut ett syrligt pressmeddelande som angrep SL och Clear Channel. Nu svarar Clear Channels vd Patrik Hofbauer – med en totalsågning av JCDecaux.


Ämnen i artikeln:

Magnus HeljebergPatrik HofbauerClear Channel

Patrik Hofbauer, vd Clear Channel.

Patrik Hofbauer är mycket förvånad över att JCDecaux, som förlorade SL-kontraktet till Clear Channel, skickade ut ett pressmeddelande i går. Enligt Hofbauer är JCDecaux riktigt dåliga förlorare.

Nu svarar han konkurrenten, så här:

– Jag hade också varit besviken om jag förlorat ett så pass viktigt kontrakt. Men jag hade nog inte valt att berätta för medarbetare, annonsörer och partners om min besvikelse via ett pressmeddelande, säger Patrik Hofbauer.

– Värt att notera är att Magnus Heljeberg (vd JCDecaux) glömmer en viktig detalj och det är att han har försökt att förlänga det här kontraktet utan upphandling i mer än två års tid. Med andra ord borde JCDecaux tycka att dessa 3.000 reklamplatser är bra!

Lär mer i ämnet här och här.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.