Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hanna Belander går till Lowe Brindfors

Publicerad: 15 december 2014, 14:26

Hanna Belander

Innan sommaren lämnade rollen som creative director på McCann. Nu förstärker hon Lowe Brindfors som senior copywriter.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsHanna BelanderCalle Sjönell

Hanna Belander har tidigare arbetat på Forsman & Bodenfors, King och hade senast positionen som creative director på McCann. Under karriären vunnit en rad ägg i Guldägget och flera internationella priser.

− Vi är väldigt glada över att Hanna Belander valt att börja hos oss. Hon är en av de vassaste copywriters jag stött på. Hon har både en skarp penna och innovativa idéer som vi vill släppa loss på Swedbank och vår nya kund Media Markt, en kund som även Hanna har jobbat med som frilans hos oss under hösten, säger Calle Sjönell, kreativ chef på Lowe Brindfors i ett pressmeddelande.

De senaste åren har hon jobbat med några av Sveriges mest välkända varumärken såsom ICA, Telia, SEB, Moderaterna och Lantmännen.

– Brindfors befinner sig i ett jättespännande läge just nu. De har en helt fantastisk kundlista, skarp affärsförståelse ett tydligt kreativt fokus som sammantaget kan det bli hur bra som helst. Extra kul att Calle precis har börjat också, bra läge att komma in liksom. Under hösten har jag dessutom haft förmånen att få frilansa med flera av mina blivande kollegor, så jag vet ju att redan att dom är sjukt duktiga. Nu ska det bli kul att börja jobba där på riktigt, säger Hanna Belander i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.