Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Hanna Elins frilansdebut

Publicerad: 20 september 2012, 12:38

Regissören Hanna Elin har lämnat Palladium bakom sig och gör nu sin debut som frilans. Filmen för Actimel spelades in under sensommaren och berättar historian om immunförsvaret.


Ämnen i artikeln:

Hanna ElinY&R

Byrån som ligger bakom Actimels reklam är Y&R. Till den senaste anlitar de Hanna Elin, rutinerad regissör som senast kommer från Palladium.

Dessförinnan har hon spenderat en stor del av sin karriär i London, och blivit hyllad för sin något särpräglade stil.  
– Den här filmen är det första jag gör som frilansande regissör i hop med Mats Wolgers, producent på The Producers. Det  var kul att vara med och utveckla ett nytt grepp för Actimel. Filmen är gjord exklusivt för den svenska marknaden, säger hon.

Till skillnad mot de reklamfilmer som tidigare har gjorts för Danone är denna gjord i Sverige. Innan har man ofta tagit tyska reklamfilmer och lagt på en ny svensk voice-over.  
– Det var kändes väldigt lyxigt att få filma i Sverige på sensommaren och utnyttja vackra miljöer i och runt Stockholm. Filmen skulle ha en nordisk look, säger Hanna Elin.

Arbetsgrupp

Regi: Hanna Elin

Producent: Mats Wolgers The Producers

Foto: Jo Eken Torp

Klipp: Joakim Pietras

Musik: Lisa Nordström

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Hanna ElinY&R

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.