Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Hantverket har återigen blivit väldigt viktigt”

Publicerad: 5 november 2014, 15:56

Ebba Körlöf Sundberg, Adam Reuterskiöld och Lisa Wirenfelt.

Resumé-bloggen ”Hantverk” startade tidigare i höstas – nu snurrar den på rejält. Personerna bakom bloggen Ebba Körlof Sundberg, Lisa Wirenfelt och Adam Reuterskiöld. De vill ”belysa det gedigna arbetet som får oss att ta av oss hatten, sätta kaffet i halsen och inspireras” av bra kommunikation.


”Om hantverk som gör storverk – en inspirationskälla och påminnelse om varför du gör det du gör. Varför du jobbar så mycket ibland och varför du faktiskt inte vill syssla med något annat än att göra hantverk som blir till storverk.

Så beskriver Ebba Körlof Sundberg, Lisa Wirenfelt och Adam Reuterskiöld sin blogg ”Hantverk” på Resume.se.

Ebba Körlof Sundberg
är copy på Klirr Stockholm.

– Jag hatar reklamsplashar och har en stor (och lite hemlig) förkärlek för "Tag-Tulo-i-tid"-slogans, förklarar hon.

Lisa Wirenfelt gräver i ämnet strategisk kommunikation på Lunds universitet.

– Mitt mål är att skapa en synergi av kunskapen från gråhåriga forskare och trendiga ted-talks entusiaster. Lyssnar extra mycket när jag stöter på frågor inom employer branding och internkommunikation och det är precis det jag skriver om i bloggen.

Adam Reuterskiöld är copy på Åkestam Holst.

– Jag tycker om att stava sajt site, säger han

Hur tänker ni kring bloggens inriktning?
– Vi ville belysa det gedigna arbetet som får oss att ta av oss hatten, sätta kaffet i halsen och inspireras. Vi vill ge en klapp på axeln till de som jobbar de extra timmarna och vågar visa passion för sitt yrke. Fantastiskt hantverk kan hittas inom alla områden, men de tre vi kommer belysa är copy, ad och employer branding.

Varför är hantverket viktigt för kommunikationen?
– För att hafsverk och strunt inte skickas runt (om det inte är strunt just för struntets skull). I en tid då vi översköljs av information och intryck flyter mycket obemärkt förbi medan det starka stannar, delas och lever vidare. Hantverket har återigen blivit väldigt viktigt, och är ju dessutom den största anledningen till att många av oss en gång började intressera oss för yrket.

Gå in och läs bloggen här!

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.