Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Har aldrig varit så nära döden”

Publicerad: 23 juli 2012, 08:03

Johan Good kom undan med blotta förskräckelsen på semestern i Mexiko.

Familjesemester i Mexico – då höll sig olyckan framme för Johan Good, planner på reklambyrån Ellermore. Han försökte fiska upp upp baracudor men föll mot klipporna och skadade ryggen svårt. – Jag har aldrig varit så nära döden, säger Johan Good som nu är sjukskriven.


Ämnen i artikeln:

Johan GoodUlrika Good

Goss-grundaren Johan Good, som tidigare i år gick till Ellermore, var på familjesemester i paradis-miljön vid Mexikos västkust när olyckan inträffade. Han försökte fiska upp barracudor när han plötsligt handlöst föll mot klipporna. En kota i ryggen gick av och Johan Good svimmade av och blev liggande i vattnet samtidigt som de höga Stilla havs-vågorna dundrade in över honom. Inga andra var på plats just då.

–      Jag tänkte att "nu är det över". När jag vaknade upp skrek jag högt på hjälp, men ingen hörde mig. Men på något sätt fick jag extrakrafter och lyckades hasa mig upp, säger Johan Good när Resumé ringer honom.

Någon riktig sjukvård fanne inte. I stället transporterades Johan God till något han själv benämner som en blandning mellan häxdoktoroch vanlig doktor.

–      Jag fick akupunktur och koreansk massage, men det hjälpte för att hålla smärtan borta, säger Johan Good som fick ligga helt stilla en vecka.

Han blev upppassad av frun Ulrika Good, copywriter på CP+B Europé, och barnen.

–      Eftersom det var solsemester så var det ju inte så stor skillnad för mig och Ulrika. Vi låg i varsin solstol (skratt) och jag kunde få i mig en och annan öl, säger Johan Good.

Nu är han hemma i Sverige igen och sjukskriven en månad framåt. På programmet står rehabilitering. Han slipper operation – ryggen ska läka av sig själv.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Johan GoodUlrika Good

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.