Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Här är annonspaketet som ersätter 08Mälardalen

Publicerad: 3 april 2017, 14:07


Ämnen i artikeln:

MetroMediekompanietSvea08MälardalenReklamSchibsted

Det nya annonspaketet ska ersätta annonspaketen Svea och 08Mälardalen som lades ned tidigare i år. Enligt ett pressmeddelande kommer Veckopaketet att nå tre av fyra svenskar.

– Detta har gjort att efterfrågan på denna typ av paketering är stor just nu. Vårt gemensamma printerbjudande blir extremt starkt och med en unik räckvidd, säger Martin Irborg, försäljningsdirektör på Mediekompaniet.

Diskussionerna mellan Schibsted, Metro och Mediekompaniet, som ägs av de stora lokaltidningskoncernerna, inleddes redan i höstas.

– Marknadens reaktioner är positiva och säljarna är laddade, säger Henrik Bengtsson, sales manager KAM på Metro.

Annonspaketet kommer att vara rikstäckande och i pressmeddelandet lovar man en "enastående räckvidd i såväl Stor-Stockholm som på lokala- och regionala landsortsmarknader".

– Samarbeten över gränserna på detta sätt har varit sällsynta, därför är det extra roligt att vi nu kan lanserar ett så heltäckande och intressant erbjudande, avslutar Fredrik C Nilsson, head of SvD print på Schibsted Sales & Inventory, SSI.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.